Våra Tjänster

Hos snickare i Göteborg utför vi de flesta typer av snickaruppdrag. Nedan följer ett urval av våra tjänster.

Bygga nytt

Vi arbetar med i princip alla typer av byggnadsprojekt.

Bygga om

Behöver du bygga om hemma så kan vi hjälpa dig med det. Kontakta oss så diskuterar vi fram hur det är bäst att göra. Vi kan även göra ett kostnadsfritt besök för att få en bild utav vad det är du vill bygga om och se hur vi kan lösa det på bästa sätt.

Altaner och andra tillbyggnader

Vi har en bred erfarenhet av att bygga ut hus. Allt från altaner till uterum eller andra typer av tillbyggnader. En altan ska kännas som ett extra, ombonat rum när vädret tillåter och vi hjälper dig att skapa det.

Reparera

Om något gått sönder hemma hos dig hjälper vi givetvis till med att reparera det!

Kök

Vi kan anlitas för köksrenoveringar eller installation av ett nytt kök. I många familjers hem är köket ett av de rum som man använder mest, både för att laga mat och umgås i. Vi hjälper dig att skapa ett nytt kök som är både praktiskt, mysigt och ett rum som man trivs att vara i!

Badrum

Vi kan renovera eller bygga ett helt nytt badrum. Tillsammans med dig hjälper vi till med att planera och skapa det perfekta badrummet för dig. Vi vill att du ska få ett praktiskt badrum där man du vill vara och kan koppla av i.

Garderober

Våra kompetenta snickare kan hjälpa dig att installera köpta garderober eller bygga helt nya skräddarsydda garderober just för dig.

Golv

Behöver du hjälp med att lägga nya golv kan du anlita oss. Vi kan anlitas för alla typer av golv som t ex parkettgolv till klickgolv. Vi kan även hjälpa dig att fräscha upp ett befintligt golv med hjälp av slipning eller ytbehandling.